Nylo Topcoat PU/WV & Nylo Finish PU/WV voor de woningvloer

Nylo Topcoat PU/WV & Nylo Finish PU/WV voor de woningvloer

Duurzame PU Vloercoating voor een prachtige Woningvloer Upgrade.

Overweeg je een vloercoating voor je woonruimte? Ontdek de voordelen van Nylo Topcoat PU/WV in combinatie met Nylo Finish PU/WV voor een duurzame en praktische verbetering van je woningvloer. Waarom kiezen steeds meer mensen voor deze optie?

Allereerst biedt Nylo Topcoat PU/WV een ruime keuze aan kleuropties, waardoor je moeiteloos de perfecte match kunt vinden voor je interieur. Van Ral kleuren tot de nieuwste trends van Histor en Flexa en van Farrow & Ball tot Painting the Past. Werkelijk alles is mogelijk!

Wat deze keuze extra aantrekkelijk maakt, is de betaalbaarheid. Met prijzen variërend van €15,00 tot €20,00 per vierkante meter blijft dit hoogwaardig 4-laags vloercoatingsysteem redelijk betaalbaar.

Eén laag primer, twee lagen Nylo Topcoat PU/WV in de gewenste dekkende kleur en een laag Nylo Finish PU/WV als transparante afwerking, en je hebt een praktische en betrouwbare upgrade voor je woningvloer.

Nylo-topcoat-matte-afwerking.jpgNylo-topcoat-matte-afwerking-2.jpg

Hoge kras- en slijtvastheid.

Een goede vloercoating moet bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, zoals krassen en wrijving. Slijtvastheid is de eigenschap die bepaalt hoe goed de coating zijn oorspronkelijke staat behoudt, zelfs bij veelvuldig gebruik. Als een coating slijtvast is, blijft het oppervlak er langer mooi uitzien en is het beter beschermd.

Nylo Topcoat PU/WV satin wordt geproduceerd met poly-urethaanhars en andere grondstoffen van de hoogste gradatie, wat betekent dat het oppervlakte na uitharding maximaal slijtvast is en krasvorming zoveel mogelijk tegengaat. Het product is ontworpen om zijn oorspronkelijke staat te behouden, zelfs onder constante belasting. Het minimaliseert de impact van dagelijkse activiteiten die slijtage kunnen veroorzaken, zoals het schuiven van meubels, het lopen met schoenen of het verschuiven van voorwerpen.

Nylo-Topcoat-puwv-dhz.jpgNylo-Topcoat-puwv-dhz2.jpg

Bestand tegen alles in huis! Chemicaliën en UV-straling.

Het is belangrijk dat een vloercoating bestand is tegen alle mogelijke invloeden die je tegenkomt binnenshuis. Nylo Topcoat PU/WV is natuurlijk bestand tegen de alledaagse huishoudelijke schoonmaakmiddelen maar ook tegen de wat agressievere chemicaliën zoals bleek en ontstopper. Ook haal je moeiteloos koffie- en wijnvlekken weg.

Het systeem is volledig UV-stabiel en daardoor kleurvast. Zo ontstaan er na verloop van jaren geen kleurverschillen onder banken of vloerkleden. Het product behoudt ook langdurig zijn vaste zijde- of matglans en zo blijft je vloer langdurig hetzelfde uiterlijk behouden.

Gebruiksgemak & Onderhoudsvriendelijkheid: Praktisch en Efficiënt

Nylo Topcoat PU/WV levert consequent een prachtig eindresultaat. Geen zichtbare banen, maar een gelijkmatige glans en dekking. Door het lage oplosmiddelgehalte en de ruime verwerkingstijd is dit product zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor doe-het-zelvers. In de productie is aandacht besteed aan dagelijkse hygiëne en eenvoudig reinigen dankzij de hoge dichtheid en poriënvulling van het gecoate oppervlak. Dit maakt het geschikt voor grondige dagelijkse (zelfs machinale) reiniging.

De hard-flexibele poly-urethaanhars voorkomt gedeeltelijk scheurvorming en zorgt voor een blijvend naadloos resultaat. Naast deze naadloze HACCP-afwerking remt Nylo Topcoat PU/WV de groei van microben. Bovendien is het systeem ideaal in combinatie met vloerverwarming vanwege uitstekende warmtegeleiding.

Het zelf aanbrengen van dit systeem is relatief eenvoudig. De goede dekking en vloei zorgen voor een perfecte afwerking. De ruime verwerkingstijd geeft voldoende flexibiliteit, en in bepaalde gevallen kunnen zelfs twee lagen op één dag worden aangebracht. Een moeiteloze en flexibele aanpak voor een prachtige vloer.

✔  Zeer kras- en slijtvast

✔  Uitstekend reinigbaar

✔  Vloeistofdicht

✔  Kleurvast en voor binnen en buiten

✔  Perfecte combinatie met vloerverwarming

✔  Verkrijgbaar in elke gewenste kleur

✔  Gemakkelijke verwerking

Dus, als je op zoek bent naar een praktische, betaalbare en duurzame upgrade voor je woningvloer, dan is Nylo Topcoat PU/WV in combinatie met de Nylo Finish PU/WV een slimme keuze. Transformeer je vloer en geef je woning een eigentijdse uitstraling.