Klantenservice
Advies nodig?
Neem contact met ons op!
ma-vr bereikbaar
van 08:30 tot 17:30 uur

Over ons

Ons bedrijf

DHZ vloercoatings is een Fries familiebedrijf en gestart in 2007.

DHZ staat voor Doe Het Zelf. Wij leveren alle producten die nodig zijn voor het zelf aanbrengen van een vloercoating systeem.

Al onze vloercoatings zijn gemakkelijk zelf aan te brengen.

Wij leveren constante, betrouwbare kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Allen met product garantie.

Bij ons vindt u kennis en ervaring. Voor moeilijke vragen en complexe situaties hebben wij altijd een antwoord en een geschikte oplossing. Wij zijn zeer laagdrempelig dus schroom niet om contact met ons op te nemen voordat u bestelt. Dit kan via de mail maar ook via 0511-740007 (bellen & WhatsApp)

Showroom

Wij kopen groot in, hebben al onze producten voorraad en leveren binnen 2 werkdagen.

Dit voor een eerlijke en scherpe prijs. Bij ons geldt ook; hoe hoger de afname, hoe lager de prijs!

Naast onze opslagloodsen in Buitenpost (Friesland) hebben wij een showroom, waar u op afspraak langs kunt komen voor het bekijken van voorbeelden en kleurstalen. Heeft u een project in de buurt? We kunnen altijd even kijken of het mogelijk is om langs te komen voor advies.

De meeste kleuren hebben wij op voorraad of mengen wij zelf aan met onze geavanceerde mengapparatuur. Zo kunnen wij altijd snel leveren.

Eenvoudig bestellen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten twee-componenten vloercoatings op de markt verkrijgbaar, maar er worden er een klein aantal veel ingezet. Om het overzichtelijk te houden hebben wij alleen deze soorten voor u op een rijtje gezet. U kunt zelf de eigenschappen ervan vergelijken, om uiteindelijk te bepalen welke vloercoating het beste bij uw vloer past. Komt u er niet helemaal uit? Gebruik dan onze vloercoatingwijzer!

Wanneer u een vloercoating hebt gekozen, kunt u onze handige rekentool gebruiken. Deze tool adviseert wat u nodig bent en hoeveel u ervan nodig bent. Zo hoeft u dus niet alles zelf uit te rekenen.

Aan de hand van het bijbehorende doe-het-zelfstappenplan kunt u vervolgens heel gemakkelijk zelf beginnen met het voorbereiden en coaten van uw vloer.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan helpen wij u natuurlijk graag verder waar u gebleven bent. Wij bieden onze klanten graag een uitgebreid en persoonlijk advies.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u als particulier of bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk zelf ons aanbod!