Klantenservice

Advies nodig?

Neem contact met ons op!
Vandaag bereikbaar
van 08:30 tot 17:30 uur

Over ons

Ons bedrijf

DHZ vloercoatings is opgericht in 2007.

DHZ staat voor Doe Het Zelf. Wij leveren alle producten die nodig zijn voor het zelf aanbrengen van een vloercoating systeem.

Omdat een vloercoating niet alleen door professionals wordt aangebracht is in de productie rekening gehouden met de product eigenschappen omtrent gebruiksgemak.

Al onze vloercoatings zijn zeer gemakkelijk aan te brengen door zowel de vakman als de doe-het-zelver. 

DHZ vloercoatings zijn duurzaam & praktisch!

Ons streven is om een constante en hoogwaardige kwaliteit te waarborgen.

Wij leveren uitsluitend de meest duurzame, A-kwaliteit vloercoatings van Nederlandse bodem met productgarantie. 

Bij ons vindt u ervaring en kennis. Voor moeilijke vragen en complexe situaties heeft ons team altijd een antwoord en een geschikte oplossing.

Showroom

Wij kopen groot in en hebben daardoor goede prijsafspraken kunnen maken met de fabrikant. Daardoor kunnen we onze vloercoatings voor een eerlijke en vooral scherpe prijs doorleveren aan u als eindgebruiker. Bij ons geldt ook; hoe hoger de afname, hoe lager de prijs!

Naast onze opslagloodsen in Buitenpost (Friesland) hebben wij een magazijn/showroom, waar u op afspraak langs kunt komen voor het bekijken van voorbeelden en kleurstalen.

De meeste kleuren hebben wij op voorraad of mengen wij zelf aan met onze geavanceerde mengapparatuur. Zo kunnen wij snel leveren.

Eenvoudig bestellen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten twee-componenten vloercoatings op de markt verkrijgbaar, maar er worden er een klein aantal veel ingezet. Om het overzichtelijk te houden hebben wij alleen deze soorten voor u op een rijtje gezet. U kunt zelf de eigenschappen ervan vergelijken, om uiteindelijk te bepalen welke vloercoating het beste bij uw vloer past.

Wanneer u een vloercoating hebt gekozen, kunt u onze handige rekentool gebruiken die u een goede indicatie geeft van de benodigde hoeveelheid vloercoating en materialen, die u nodig bent voor uw project. Zo hoeft u dus niet alles zelf uit te rekenen. Aan de hand van het bijbehorende doe-het-zelfstappenplan kunt u vervolgens heel gemakkelijk zelf beginnen met het voorbereiden en coaten van uw vloer met de juiste producten.

Mocht u er niet helemaal uitkomen, dan helpen wij u natuurlijk even op weg. Wij bieden onze klanten graag een uitgebreid en persoonlijk advies.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u als particulier of bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op of bekijk zelf ons aanbod!