Klantenservice

Persoonlijke begeleiding
voor en tijdens uw project.

Showroom dagelijks open!

van 09.00 tot 17.30 uur (ma.- vrij.)

Jeltingalaan 18, Buitenpost
Klik hier voor de route

Verzending van uw bestelling

Uw bestellingen worden altijd gratis verzonden.

Het minimale orderbedrag voor het laten bezorgen van uw bestelling is € 50,00. Bestellingen lager dan € 50,00 dienen afgehaald te worden in Buitenpost (FR.)

Bestellingen die op werkdagen voor 10.00 uur bij ons worden geplaatst, worden dezelfde werkdag verzonden. De levertijd bedraagt vervolgens 1-2 werkdagen. Meestal wordt de zending de volgende werkdag al bij u aangeboden. 

Zodra de bestelling door ons is verzonden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht door middel van een e-mail. Het bezorgen van uw bestelling wordt verzorgd door Bulstra Transport bv / Portena Logistiek bv te Heerenveen.

Indien u op het moment van bezorging afwezig bent, wordt de zending de volgende werkdag opnieuw bij u aangeboden, tenzij u dit anders wenst.

U kunt bij uw bestelling ook een opmerking plaatsen waarmee u toestemming geeft aan de chauffeur om de bestelling ergens achter te laten. Bijvoorbeeld: “Bij afwezigheid kan de bestelling worden achtergelaten onder de carport.”

U kunt ook vragen om voorafgaand aan de levering, te worden gebeld door de chauffeur, zodat u aanwezig kunt zijn bij het afleveren van de bestelling. Bijvoorbeeld: “Voorafgaand aan de levering graag bellen naar: 06-12345678.”

-

Retouren

Producten die niet speciaal op kleur zijn gemaakt of besteld zijn, mogen geretourneerd worden.

Dit geldt voor alle coatings in de kleur WIT, de primers en de materialen. Neem hiervoor wel eerst contact met ons op. Retourneren binnen 14 dagen.

Hieronder de betreffende informatie uit de algemene voorwaarden.

5. Indien de Consument zijn herroepingsrecht gebruikt, zal zij het Product en alle toebehoren, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is, in originele staat en verpakking retourneren aan Hoogterp verf | DHZ vloercoatings, conform de retourinstructies van Hoogterp verf | DHZ vloercoatings. De directe kosten voor retourzendingen zijn voor rekening en risico van Koper.

6. Hoogterp verf | DHZ vloercoatings is gerechtigd een onderzoek te starten naar de echtheid en de staat van de geretourneerde producten voordat terugbetaling zal plaatsvinden.

7. Terugbetalingen aan Koper worden zo spoedig mogelijk verwerkt, doch de betaling kan uiterlijk 30 dagen na ontvangst van de retourzending duren. Terugbetaling geschiedt op het eerder opgegeven rekeningnummer.