Over ons - epoxy vloercoating

SNELLE LEVERING UIT VOORRAADGRATIS VERZENDING BINNEN NLVOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER 
GEEN WEBSHOP MAAR PRIJS EN ADVIES OP MAAT

 

DHZ-vloercoatings, een onderdeel van Hoogterp verf, is actief op het gebied van handel/groothandel in vloercoatings.

Omdat elke vloer een andere behandeling vereist, bieden wij geen webshop maar een advies op maat, voor iedereen. De zakelijke en de particuliere markt kan bij ons terecht voor een gratis doe-het-zelf-stappenplan of een persoonlijk advies, zodat u heel gemakkelijk zelf uw vloer kan coaten met DHZ-Easypox - twee componenten epoxy vloercoating. 

Kies ook voor de beste kwaliteit epoxy vloercoating en doe het zelf met DHZ-Easypox - twee componenten epoxy vloercoating. DHZ-Easypox wordt geproduceert bij een van de grootste en vooruitstrevende fabrikanten van hoogwaardige, composiet grondstoffen. Deze fabrikant vertegenwoordigt vele bekende A-merken vloercoatings waaronder DHZ-Easypox.

Bij ons geldt: hoe groter de afname, hoe lager de prijs! Zo krijgt elk project de prijs die het verdient.
Vraag heel gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

De familie Hoogterp is een echte verffamilie uit Dokkum en al sinds 1930 een begrip in Friesland. Wij werken met vader en twee broers vanuit Buitenpost. Hier hebben wij onze opslag aan de Marconistraat 7 en naastgelegen een groothandel met verfspeciaalzaak aan de Jeltingalaan 18.  Al generaties lang kopen wij verf en vloercoatings van de beste kwalitiet groot in, rechtsreeks bij de fabrikant.
Door onze brede kennis, goede connecties en jarenlange ervaring op verfgebied kunnen wij iedereen voor elk project de juiste producten bieden tegen scherpe prijzen.
Bekijk hier alvast een aantal van onze projecten.

 

              


Onze DHZ-Easypox is dé oplossing voor elke betonvloer en verkrijgbaar in elke gewenste kleur.

Wilt u graag meer informatie of persoonlijk advies? Bel of mail ons en ontvang advies op maat! Of volg ons doe-het-zelf-stappenplan.

 

Een kleine greep uit de rest van ons ruime assortiment: 

SNELLE LEVERING UIT VOORRAADGRATIS VERZENDING BINNEN NLVOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER 
GEEN WEBSHOP MAAR PRIJS EN ADVIES OP MAAT