Transparante vloercoating (betonlook) - Buitenpost

Nylo Finish PU/WV is een waterverdunbare, twee-componenten, transparante vloercoating op basis van hoogwaardige polyurethaan. Een uitermate duurzame en gebruiksvriendelijke transparante vloercoating voor binnen en buiten met een fraaie matte uitstraling.

Na het schuren van de vloer wordt eerst een laag DHZ Easyprimer aangebracht. Dit is een transparante, twee-componenten epoxy primer op waterbasis die zorgt voor een goede hechting met de vloer. Tevens zorgt de DHZ Easyprimer ervoor de het eindproduct (Nylo Finish PU/WV) niet meer in de vloer wegtrekt, waardoor er meer laagdikte op de vloer overblijft. Na 16-24 uur kan de primer overgeschilderd worden. 

Vervolgens worden er 2 lagen transparante vloercoating (Nylo Finish PU/WV) aangebracht. Dit zorgt voor een uitermate duurzaam vloercoating systeem.

Met dit systeem behoud je de kleuren en de structuren van de betonvloer, dus de betonlook. De vloer blijft precies zoals hij is, behalve dat er een ultra slijtvaste toplaag overheen komt. Dit systeem is ook toegepast bij een woning in Buitenpost zoals u kunt zien op de foto's hierboven.

Dit transparante vloercoating is systeem wordt vaak toegepast op gevlinderde betonvloeren, egaline vloeren, dekvloeren en pleistervloeren. 

Dit betonlook systeem is naast blank ook leverbaar in verschillende (Ral) kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere antraciet grijze betonlook (Ral 7016) of een lichte warm grijze betonlook (Ral 7044).

U kunt kiezen voor elke gewenste Ral kleur en wij vormen deze kleur om tot een transparante betonlook kleur. Zo behoudt u wel de structuren van het beton maar komt er een kleurige waas over de vloer. Voor het bestellen van dit betonlook systeem neemt u het best even telefonisch contact met ons op.